ep una pancarta publicitaria de masmovil en el escaparate de una tienda
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

Des dels màxims de l'últim 'ral·li' la cotització s'ha deixat pel camí un 16%, moviment que d'altra banda encaixa absolutament dins dels paràmetres normals.

MásMóvil és un clar exemple d'allò que ens agrada recordar, sempre que tenim l'oportunitat, que fins i tot per seguir pujant necessitem que els preu drenin/corregeixin els excessos. A això se l'anomena fase de reacció. I el que tenim davant sembla encaixar a la perfecció dins el típic retrocés temporal a l'anterior i important zona de resistència, ara suport, que presentava a la part alta del que sembla un tascó baixista d'implicacions alcistes. O dit amb altres paraules, és ara quan en teoria el preu hauria, a poc a poc, tractar de reestructurar-se de nou a l'alça amb un primer objectiu en la resistència que presenta als màxims anuals (24,14) i per sobre dels màxims històrics als 26 euros.

El volum creixent en les pujades i decreixent en les correccions també dona suport a l'escenari principal: que estem davant d'un simple ajust dins d'un moviment alcista de fons.

masmovil011119

Noticias relacionadas

contador