rovi moderna

La volatilitat en els títols de Rovi a la recta final d'agost ha estat d'infart. El títol va arribar a perdre una quarta part del seu valor en borsa en pocs dies i ara està rebotant gairebé amb la mateixa verticalitat. El motiu va ser la contaminació durant el procés de fabricació de la vacuna de Moderna.

  • 79,45€
  • -1,55%
Análisis Técnico
S2
61
R1
65
R2
65
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I en aquest sentit aquest matí coneixíem que el Japó està investigant la mort d'una tercera persona després de rebre una dosi de la vacuna de Moderna procedent d'un dels lots fabricats per Rovi a Espanya i bloquejats després de detectar-hi contaminació, per aclarir si té relació amb la injecció.

Tot i les caigudes d'aquest dimarts la veritat és que el preu ens va deixar a finals d'agost un imponent 'martell' durant la sessió del 30 d'agost. Sessió durant la qual el preu va marcar un mínim als 44,20 euros i tancava als 50,60 euros. De manera que tenim un important suport en els mínims d'aquesta sessió, als 44,20 euros. Em costa creure que el preu pugui batre aquest mínim durant les properes sessions/setmanes vist la magnitud del martell i del gran volum negociat aquest dia. Però aquí és on hi ha el suport que cal respectar en tot moment: els 44 euros en números rodons.

L'experiència m'ha demostrat en moltes ocasions que els preus poden corregir amb força de nou després del 'martell' apropant de nou a la zona de mínims, però mentre no es perfori aquest mínim no hi ha del que preocupar-se. A vegades apuren massa, però al final el suport aguanta. De la qual cosa es dedueix que l'equació rendibilitat-risc en Rovi en aquest moment passa per obrir llargs als nivells de preu més propers possibles als 44,20 euros, amb ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota. Sí, ja ho sé. El suport està molt lluny en aquest moment, però els nivells de mercat els posa el mercat i no l'inversor perquè sí.

rovi0709212
Gràfic diari de Rovi des del començament de 2020

Noticias relacionadas

contador