british-airways

IAG ha registrat unes pèrdues després d'impostos i partides excepcionals de 2.048 milions d'euros durant el primer semestre d'aquest any, enfront de les pèrdues de 3.813 milions enregistrades d'un any abans, a causa de les restriccions de viatges derivades per la crisi sanitària de la Covid -19.

IAG

  • 1,90€
  • -0,58%
Análisis Técnico
S1
1.71
S2
2.29
R1
2.44
R2
2.44
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Els títols d'IAG acumulen una revaloració del 17% des dels mínims mensuals, però malgrat això no tenim a dia d'avui cap figura de volta ni res que ens anticipi el final de l'actual fase correctiva. D'altra banda, recentment vam comentar que la projecció mínima teòrica de caiguda d'IAG s'ha complert al cèntim, al tick. El preu, després d'un retrocés temporal de llibre ha corregit just l'amplada del triangle simètric que al seu dia va acabar perforant a la baixa.

Per tant i com a resum podem dir que no hi ha res clar en el títol en aquest moment. No tenim cap confirmació que haguem vist el final de l'última fase correctiva, de fet, els màxims i mínims decreixents dels últims mesos segueixen aquí, intactes, i mentre segueixi sent així, no tindrem cap senyal de fortalesa real que ens porti a manejar com escenari més probable una tornada als màxims anuals (2,5750). A molt curt termini el valor té suport als 1,8150 euros i resistència als 2,2910 euros.

iag300721
Gràfic diari d'IAG

Noticias relacionadas

contador