british-airways

Figura de tornada com a tal no tenim en els títols d'IAG. El preu tampoc cotitza a nivells de suport claus, ja que la següent zona de control la tenim al buit alcista mitjans de febrer als 1,7120 euros.

IAG

  • 2,06€
  • 0,49%
Análisis Técnico
S1
1.50
S2
2.29
R1
2.57
R2
2.57
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El gràfic d'IAG és un calc del de Meliá Hotels. Els dos presentaven al seu moment impecables triangles simètrics, en teoria de continuació de tendència, que es van perforar a la baixa. I mentrestant el rebot que s'iniciava a finals de juny (del 17%) ha demostrat ser un simple retrocés temporal de manual. De llibre. En el cas que ens ocupa, el preu ha arribat al cèntim a l'objectiu de caiguda mínima teòrica del triangle (l'amplada). Però això no vol dir que no pugui caure una mica més. De fet, una mica més avall tenim un buit alcista als 1,71 euros (sessió del 15 de febrer). De manera que hi ha la possibilitat que el valor corregeixi fins a aquest buit.

Després veurem si és per omplir-lo o per tancar-lo, ja que les implicacions no són les mateixes. Però és cert que el risc d'importants caigudes addicionals sembla ja bastant limitat. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim els 2 euros, els 2,30 i els màxims anuals als 2,57 euros.

iag2007213
Gràfic diari d'IAG durant l'últim any

Noticias relacionadas

contador