ep planta de repsol en puertollano
REPSOL - Archivo
14,75€
  • -0,26€
  • -1,70%

Dilatacions puntuals dels preus a part, els títols de la petroliera estan rebotant amb violència des del suport decreixent de llarg termini.

Análisis Técnico
S1
6.40
S2
8
R1
9.06
R2
9.06
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Al llarg de les darreres setmanes hem parlat en nombroses ocasions del suport decreixent de llarg termini que estava atacant Repsol. Tan aviat el perforava puntualment com a l'endemà la recuperava amb claredat. I així una i altra vegada fins que per fi el mercat es va decantar per un rebot d'infart arran de les notícies de la vacuna de Pfizer-BioNTech. Des d'aquest moment sembla que els inversors ja veuen la llum a la fi del túnel. I pot ser que en aquest cas sigui la bona, ja que el rebot ha estat vertical, sense donar temps als inversors per reaccionar. Ara molts estan esperant una correcció per entrar-hi, però aquesta no arriba. El mercat és així, quan es produeixen els girs o hi ets o no hi ets, no et dóna una segona oportunitat.

Dit això, correccions a part (fases de reacció) sembla que el títol té via lliure fins a l'important resistència que té al buit baixista setmanal de març, als 9,06 euros. Buit que es va emplenar en la seva totalitat durant el rebot de principis de juny, però que en cap cas s'ha tancat, o el que és el mateix, anul·lat. Aquí és on hi ha la primera resistència de veritat, la mare de totes les resistències.

rep201120
Gràfic setmanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador