ep imagenes del ibex 35
EUROPA PRESS - Archivo

Les caigudes d'aquest dijous no signifiquen res dins de l'actual estructura de rebot en la qual continua immersa l'Ibex; tampoc no canvia que la seva següent gran resistència la tenim als 8.000 punts.

Análisis Técnico
S2
8000
R1
8375
R2
8375
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Els descensos d'aquest dijous són una petita frenada dins de l'estructura de rebot de la qual encara no tenim cap senyal d'esgotament. A priori, encara hi ha prou recorregut a molt curt termini. Les següent zona de resistència a destacar són els 7.950-8.000 punts (ajust del 50% de la caiguda prèvia) i per damunt, i de més rellevància encara, l'imponent buit baixista setmanal de mitjan març de 8.375 punts. Un buit que per part seva estan atacant en aquest moment molts dels 'blue chips' de l'Ibex, com per exemple Inditex o Repsol, entre altres. Però no podem cantar victòria, ni molt menys. Perquè són molts els índexs europeus que ja cotitzen per sobre del 61,8% de reculada (l'equivalent als 8.450 del nostre selectiu) per no parlar del Dax, que cotitza a poc més del 8% dels màxims històrics.

Resumint, em costa creure que en el millor dels escenaris puguem tancar/anul·lar el buit baixista setmanal dels 8.375 punts. El normal seria que l'emplenéssim parcialment, i aquí frenéssim, i ens aturéssim a pensar una mica.

ibex050620
Gráfico semanal del Ibex 35

Noticias relacionadas

contador