Zara Barcelona 630px

Els títols del gegant tèxtil del nostre país es troben a les portes de la resistència dels 33,15 euros. Per sobre ja no tindria resistències importants fins als màxims històrics.

  • 43,87€
  • -1,57%

Tot apunta al fet que, més aviat que tard, els títols d'Inditex atacaran l’important resistència que presenta als màxims històrics (34,685 euros). Es pot dir que els títols d'Inditex es vénen desplaçant lateralment dins d'un rang de preus comprès entre els 26 euros com a suport i els 34,70 euros com a resistència i així porta movent-se al llarg dels últims anys. Aquest moviment lateral, que consumint més temps que profunditat, encaixa a la perfecció dins de la impecable tendència alcista primària (o de fons).

Ara bé, en termes de curt termini seguim a l'espera de comprovar si el títol és capaç de saltar per sobre de la resistència dels 33,15 euros. En aquest cas, es pot dir que el títol presenta el camí buidat cap als màxims històrics que presenta als 34,69 euros. I per damunt es col·locaria en pujada lliure absoluta.

Gràfic diari - Inditex

Noticias relacionadas

contador