ep primera imatgehyundai kona
Primera imatge del Hyundai KonaHYUNDAI

MADRID, 3 (EUROPA PRESS)

La firma automobilística sud-coreana Hyundai ha anunciat que el seu proper model monovolum subcompacte es dirà Kona, segons va informar l'empresa, que va assenyalar que aquesta denominació es basa en un districte de l'Illa Gran de Hawaii (Estats Units).

La firma va explicar que el nou Kona s'incorporarà a la gamma de producte com el quart membre de l'oferta de vehicles todocamí en el continent europeu, juntament amb el Grand Santa Fe, el Santa Fe i el Tucson.

Hyundai va subratllar que l'arribada d'aquest model forma part del seu pla estratègic de convertir-se en el primer fabricant asiàtic d'Europa per a l'exercici 2021, per la qual cosa preveu llançar 30 nous models i derivats en aquest període.

La multinacional asiàtica va destacar que, des del llançament de la primera generació del Santa Fe, el 2001, ha aconseguit un volum de vendes d'1,4 milions de vehicles todocamí, una xifra que s'incrementarà amb la comercialització del Kona.

Hyundai va ressaltar que el Kona compta amb "veritables gens" todocamí, així com amb un disseny progressiu i amb característiques del segment premium que milloren l'atractiu de la marca a l'hora d'arribar a nous clients.

contador