inditex660
44,30€
  • -0,27€
  • -0,61%

Tot i les importants caigudes en l'obertura la veritat és que podem esperar qualsevol cosa durant el dia d'avui. No serà la primera vegada que després de despertar-se amb importants caigudes tanca en números verds.

Cal reconèixer que les importants caigudes amb les quals s’ha despertat Inditex no ens agafen per sorpresa. De fet, es pot dir que en la gran majoria de les ocasions en què ha donat a conèixer els seus comptes, almenys durant l'últim any, el títol ha caigut amb força. En realitat, només cal mirar el gràfic per detectar amb facilitat quan la companyia ha pogut donar a conèixer els seus comptes.

A falta de conèixer el tancament de la sessió d'aquest dimecres, ja que encara pot passar de tot. La veritat és que el títol, durant el seu últim rebot, s'ha quedat per sota de l'últim gran màxim decreixent: els màxims de desembre als 27,79 euros. Per no parlar de la fortíssima resistència que presenta en el buit baixista de la sessió del 29 d'agost, als 27,87 euros. De tota manera, no ens enganyem, no era fàcil que el títol despertés amb forta pressió compradora després d'un rebot del 25% des dels mínims de gener i amb uns nivells de sobrecompra (diari i setmanal) extrems. El problema és que ara tenim una altra gran resistència en el buit baixista d'aquest dimecres: els 26,27 euros. I mentre no es tanqui, el caire de trading serà en el millor dels casos lateral. Anem a veure on es frenen les caigudes, però un ajust del 50% de la pujada prèvia el portaria als 24,5 euros i del 61,8%, als 23,80 euros.

itx130319
Gràfic diari d'Inditex des de finals de maig

Noticias relacionadas

contador