ep wall street during coronavirus pandemic
Natan Dvir

A la fi de març dèiem que havíem passat del 'bear market' més ràpid de la història a un 'bull market' en molt poques sessions, i que ens trobàvem davant un moment excepcional de mercat.

  • 39.760,08
  • -
Análisis Técnico
S2
23185
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

És molt aviat per cantar victòria i dir que hem vist el final de les caigudes a l'altre costat de l'Atlàntic. Sobretot perquè l'experiència ens diu que estem assistint a un rebot (fase de reacció) després d'un enfonsament previ en tota regla. De fet no tenim cap figura de retorn avui dia i, el més normal, el més probable, és que assistim després a una recaiguda cap a la zona de mínims. I aquí veurem si els preus fan sòl o si es perforen mínimament i ens construeixen alguna mena de divergència alcista. No ho sabem. Ningú no ho sap. Parlem del que sol ser el cas històricament.

No obstant això, m'agrada molt el nivell des d'on està rebotant, el 50% de tota la pujada de l'últim gran cicle alcista, des dels aproximadament 18.000 punts. I si aquest nivell de preus es perforés, el següent suport el tenim als 15.000 punts (61,8%). Però no podem deixar de banda que en aquesta crisi, nova per a tothom, les coses se succeeixen massa ràpid, tant les positives com les negatives. I atès que tothom parla d'una recaiguda cap a mínims, hi ha raons per començar a dubtar. Ja saben, la teoria de l'opinió contrària sol funcionar molt bé.

dow070420
Gráfico mensual del Dow Jones

Noticias relacionadas

contador