broker709340
11.097,70
  • -13,60
  • -0,12%

Encara que per molt poquet, l'IBEX va aconseguir aquest dilluns a marcar un primer màxim creixent, i va trencar així la ratxa de set màxims decreixents consecutius. Encara que li va faltar una mica més de contundència.

Després de les pujades d'aquest dilluns que van arribar a ser del 2% aquest va tancar lluny dels màxims del dia. Moviment que, com hem comentat en moltes ocasions sol ser normal, ja que aquest tipus de buits, acaben sent emplenats total/parcialment durant les sessions posteriors. Tot i que no sempre s'omplen. De moment el mínim de dia l’hem vist als 9.143 punts, la qual cosa vol dir que podem donar per emplenat el buit d'aquest dilluns. Encara que el realment important és que aquest no es tanqui, o el que és el mateix s'anul·li.

D'altra banda veurem si aquest és capaç de tancar per sobre de la resistència dels 9.232 punts, l'últim màxim decreixent. Aquest dilluns el preu marcava (encara que per la mínima) un primer màxim creixent en molt de temps, però falta tancar amb claredat per sobre. I per sobre d'aquest nivell tenim una resistència de major calat, als 9.300-9.350 punts, per on passa la directriu baixista. De la qual cosa que es dedueix que, en resum, l'IBEX presenta nombroses resistències dins del rang de preus comprès entre els 9.230 i els 9.350 punts.

Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador