broker710345a
11.154,60
  • 170,90
  • 1,56%

Al molt curt termini hem de fixar-nos en l’important resistència que tenim en els màxims de novembre, als 9.230 punts. Tancar per sobre serà un primer senyal de fortalesa en molt de temps.

L'IBEX s'ha llevat aquest dilluns amb un important buit alcista, per definició suport, als 9.077 punts. Aquest buit diari pot acabar sent setmanal, cosa que imprimiria una major fortalesa en el moviment en sí. Però el realment important és que ara tenim ja un primer màxim creixent, cosa que no es veia des de fa molt de temps. De fet, des dels màxims d'aquest mes (9.290) han estat set els màxims decreixents consecutius. I acabem de trencar aquesta ratxa, fet que deixa la porta oberta que puguem estar davant d'alguna cosa més que un simple rebot.

Anem a veure com es comporta l'IBEX a la següent zona de resistència important, la directriu baixista: a 9.340-9.350 punts. L'únic "però" al molt curt termini és l'imponent buit alcista de l'obertura d'aquest dilluns. Doncs l'experiència ens diu que aquest tipus de buits (encara que no sempre) se solen omplir totalment o parcialment durant les sessions següents. En qualsevol cas, estarem molt atents al tancament de l’espelma setmanal.

Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador