ep iberdrola inicia la construccion de un conjunto eolico de 79 mw entre malaga y sevilla
IBERDROLA

De moment tot segueix encaixat dins la típica retirada temporal a la important resistència, abans suport, dels 9,75 euros. Però tot apunta que el rebot pot tenir continuïtat cap a la part superior del canal baixista pel qual s'està desplaçant el preu des dels màxims anuals i històrics de gener.

  • 11,46€
  • -0,61%
Análisis Técnico
S1
8.80
S2
9.95
R1
10.40
R2
10.40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Els títols d'Iberdrola s'ho estan pensant davant la important zona de resistència dels aproximadament 9,75 euros, abans suport. Diguem que els mínims d'octubre de 2020 i de març d'aquest any ara estan actuant com a resistència. Però el valor se segueix veient fort, tot i les correccions puntuals que de vegades es produeixen. Anem a veure si d'una vegada per totes es llança cap a la resistència dels 9,75-9,80 euros en espelmes setmanals. I si ho aconsegueix, llavors ja no hi ha res realment important fins a la part alta del canal baixista pel qual s'està desplaçant el títol des de principis d'any. La part alta del canal, com ja sabem, és zona de resistència per definició. I aquesta passa a dia d'avui per l'entorn dels 10,40 euros.

I encara que el preu arribés fins aquí, fins als 10,40 euros, la fase correctiva en Iberdrola seguiria intacta. Simplement el preu hauria rebotat un cop més des de la base del canal fins a la part alta.

ibe221021
Gràfic diari d'Iberdrola

Noticias relacionadas

contador