ep archivo   central hidraulica de iberdrola
IBERDROLA - Archivo

Una retirada temporal és un moviment per part del preu on aquest rebota per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de resistència, abans suport, que s'ha perforat recentment a la baixa.

  • 11,46€
  • -0,61%
Análisis Técnico
S1
8.60
S2
9.77
R1
10.40
R2
10.40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

De manera que, un cop el preu rebota i es demostra que no pot amb la nova zona de resistència, aquest sol agafar de nou impuls a la baixa decantant-se per les caigudes. I això és el que tenim en els títols de l'elèctrica, un impecable rebot cap a la nova resistència (abans important suport) dels aprox. 9,75 euros: els mínims d'octubre de fa un any i del mes de març. De manera que el preu ha rebotat just fins aquí i després se'ns ha tornat a girar a la baixa.

Arribats a aquest punt, ara tenim el títol a zona de ningú, a mig camí entre el suport que presenta en el buit alcista dels 8,80 euros i les resistències que té als 9,77 euros (els màxims de l'últim rebot) i la part alta del canal baixista pel qual es troba desplaçant el preu des dels màxims anuals i històrics de principis d'any, ara als aproximadament 10,40 euros. Mentre el títol segueixi desplaçant-se dins del canal baixista, l'actual fase correctiva seguirà intacta, ja que construint màxims i mínims decreixents no puja.

Noticias relacionadas

contador