british-airways

Un cop més s'ha complert allò que "el que tothom veu o sap no val res en borsa". I em refereixo al fet que quan una figura es veu tan clara, sol acabar fallant.

IAG

  • 2,06€
  • 0,19%
Análisis Técnico
S1
2
S2
2.62
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Pinten bastos per a IAG. Si recordeu, durant els últims dies parlàvem que la ruptura a l'alça del potència triangle simètric no hauria de demorar-se molt, ja que el preu s'estava apropant massa al vèrtex de la figura. Però que fins que el preu no trenqués a l'alça el triangle amb comoditat no tindríem confirmació de res. I al final el preu està perforant la base del triangle, cosa que és un clar senyal de debilitat. Arribats a aquest punt, ja no tenim suports importants fins als dos euros, abans important resistència (màxims de novembre). En teoria, aquí tenim un suport important per almenys intentar de nou a l'alça per a 'trading'.

Per sobre, pel costat de les resistències, sembla que cal deixar per a millor ocasió l'intent de tancar (anular) el buit baixista setmanal de març de l'any passat als 2,6160 euros. Aquest buit s'ha emplenat en diverses ocasions, però encara no s'ha aconseguit tancar. Són molt pocs els valors del nostre mercat que encara no l'han tancat, i entre ells es troba Telefónica.

iag280621
Gràfic setmanal d'IAG

Noticias relacionadas

contador