iag gallego portada
© Alberto Sánchez

Credit Suisse aposta encara més fort per IAG. L'entitat suïssa no sols reitera la seva recomanació de 'sobreponderar' els títols del conglomerat d'aerolínies, també eleva el seu preu objectiu des dels 228 fins a les 256 lliures esterlines per acció.

IAG

  • 1,98€
  • 5,54%

Els analistes de Credit Suisse reconeixen que persisteixen unes certes preocupacions entorn del negoci de la companyia, entre les restriccions britàniques als viatgers i amb les esperances que el corredor aeri Regne Unit-EUA salvin la campanya estiuenca de IAG "esvaint-se".

Malgrat tot això, des de la suïssa creuen que el palanquejament de la cotitzada de l'Ibex 35 "pot estar prop del seu cim", entorn dels 12.000 milions d'euros, la qual cosa significarien bones notícies per al conglomerat d'aerolínies. A més, Credit Suisse aprofita el seu últim informe per a elevar les seves previsions de Ebit per a 2022 des dels 643 fins als 857 milions.

A l'inici de l'any, el passat 26 de gener, Credit Suisse ja demostrava la seva devoció per IAG. En aquells dies, la suïssa reconeixia que els estalvis estructurals de la companyia eren el que més els convencia per a apostar per ella. Credit Suisse continuava observant que, "tal com ha evidenciat la posició d'IAG respecte a Air Europa, el conglomerat d'aerolínies té la intenció de tornar als seus marges previs a la crisi del coronavirus".

A més, els suïssos apuntaven que 2021 és un any clau per al sector, que ha d'assegurar-se d'estalviar en costos estructurals i en proveïdors el màxim possible a l'espera que la recuperació de passatgers guanyi tracció".

Noticias relacionadas

contador