ep avioniberia 20180511124305
IBERIA

En les últimes sessions hem assistit a lleugers rebots contra tendència. La veritat és que dóna la sensació de que aquest podria haver tocat a la seva fi i ara toca posar a prova el suport clau dels sis euros.

IAG és un títol especialment delicat en els últims temps i volàtil. La correcció des dels màxims de febrer és d'infart: -19%. I el realment preocupant és que el tenim ja a les portes de l'important suport, crític, m'atreviria a dir, dels sis euros. Est ha funcionat com a suport en nombroses ocasions des de juny de 2017. El que vol dir que un tancament per sota d'aquest, sobretot si és en veles setmanals, s'ha d'interpretar com un clar senyal de feblesa addicional.

Clar que també tenim una doble lectura, sobretot perquè tenim el preu a les portes de suports clau. I és el fet que es poden obrir llargs (posicions alcistes) en el títol, sempre que col·loquem un 'stop loss', en preus de tancament, per sota dels sis euros. A això és al que anomenem presentar una òptima equació rendibilitat-risc.

iag210319
Gráfico diario de IAG desde verano de 2016

Noticias relacionadas

contador