dl iag international consolidated airlines group british airways boeing 787 dreamliner ftse 100 min
Company photo / IAG

Amb un IAG un mai sap què pot passar, és capaç del millor i del pitjor. Des dels mínims de desembre acumula una pujada superior al 30%, però tot i així tot segueix igual. Res no ha canviat realment.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%
Análisis Técnico
S1
1.70
S2
2.10
R1
2.26
R2
2.26
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc. Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negatiu i on cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda, i per això els preus cauen.

I això és el que tenim ara mateix en IAG, un important rebot que el pot portar en qualsevol moment a atacar la important resistència que té a l'entorn dels 2,10 euros: la recta resistència que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des del març de l'any passat. O el que és el mateix, mentre no la superi amb comoditat, no tindrem cap novetat dins la fase correctiva vigent de l'aerolínia malgrat el bon començament d'any.

iag100121

Gràfic diari d'IAG

Noticias relacionadas

contador