ignacio galán, presidente de iberdrola

La setmana passada comentàvem sobre els títols de l'elèctrica que un cop superada la important resistència dels 9,75 euros (abans suport), el més normal és que l'estructura dels preus posessin rumb cap a la part alta del canal baixista pel qual està desplaçant el preu des de principis d'any.

  • 11,61€
  • 1,31%
Análisis Técnico
S1
8.80
S2
10.35
R1
10.87
R2
10.87
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Doncs ja tenim els títols d'Iberdrola en plena zona de resistència, la part alta del canal baixista pel qual es desplaça el preu des que a principis d'any marqués nous màxims anuals i històrics als 12,10 euros. Ja sabem que, per definició, la part alta d'un canal és una zona de resistència i aquesta passa en el moment actual pels aproximadament 10,30-10,35 euros. Si fos capaç de superar aquesta resistència amb claredat, amb comoditat, el següent objectiu de curt termini el trobem a la resistència dels 10,87 euros (els màxims d'agost) i per sobre, i de més rellevància, tenim el buit baixista de finals de maig als 11,04 euros. Però anem pas a pas, a veure com reacciona el preu davant de la important zona de control que té a tocar.

Per sota, pel costat dels suports, el més important el tenim a l'imponent buit alcista dels 8,80 euros. Però atès que la cotització està molt allunyada d'aquest nivell, es pot dir que ara mateix és un suport poc o gens operatiu.

ibe021121
Gràfic diari d'Iberdrola

Noticias relacionadas

contador