bitcoinmania1

Al final, el bitcoin va trencar amb violència i amb un clar increment del volum (com ha de ser) el triangle. Un ajust del 61,8% de la pujada prèvia l'acostaria als 7.200 dòlars.

Al final, el triangle pel qual s'estava desplaçant el bitcoin s'ha resolt a la baixa i n'ha perforat la base. No fa gaire dèiem que per a uns el que teníem davant era un triangle simètric de continuïtat de tendència i per a altres es tractava d'un triangle descendent (entenent que la base era horitzontal). Però com que no som endevins, ni ningú, el que sí que sabem és que sempre hem d'esperar que el preu ens digui per on vol saltar, per on vol trencar. I al final ha trencat per baix i amb un fortíssim increment del volum.

Cosa que vol dir que, rebots a part (ara la zona dels 9.500 dòlars són resistència), el normal és que les caigudes se succeeixin. Com a mínim cap als aproximadament 7.200-7.300 dòlars, un ajust del 61,8% de tota la pujada des dels mínims de desembre. I si al preu li donés per recórrer a la baixa l'amplada del triangle, com sol passar, no descartem la zona dels 6.000 dòlars. I tot això dins d'un escenari alcista ordre major.

btc2250919
Gràfic diari del futur del bitcoin des de juny de 2018

Noticias relacionadas

contador