ep arcelor recurso fabrica acero
www.arcelor.com
25,44€
  • -0,08€
  • -0,31%

Després de la correcció sense descans des de mitjans-finals dona la sensació que el títol està tractant d'acabar de donar forma a un petit doble vall. Toca rebotar per fi?

Amb ArcelorMittal tot és possible. Ja coneixem de sobres que quan aquest títol es decideix moure's ho fa com cap, tant a l'alça com a la baixa. Encara que l'experiència ens diu que més a la baixa que l'alça. D'antuvi i després d'una caiguda del 40% en poques setmanes, podem veure com el preu està tractant de donar forma a una petita figura d'implicacions alcistes en doble vall. Per tant, el primer senyal de fortalesa el tindrem amb un tancament per sobre dels 13,90 euros. Encara que hem de saber que tenim una altra important resistència a l'últim dels buits baixistes: els 14,09 euros.

En acabar confirmant-se la superació de resistències, cal contemplar com a escenari més probable un moviment cap a la zona de resistència dels 16 euros (38,2%) i per sobre, i de major rellevància, el nivell dels 17 euros, abans important suport, nivells que coincideix, a més, amb un ajust proporcional del 50% de tota la caiguda prèvia. Ara bé, estem parlant de rebots dins d'una fase correctiva de grau més gran.

arcelor050619
Gràfic diari d'ArcelorMittal des de desembre

Noticias relacionadas

contador