ep grifols imagen de recurso
GRIFOLS - Archivo

Grifols i GIC, fons sobirà de Singapur, han tancat un acord definitiu pel qual GIC invertirà uns 1.000 milions de dòlars en Biomat USA, filial nord-americana 100% propietat de Grifols.

  • 8,34€
  • 0,51%
Análisis Técnico
S1
21.40
S2
26
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

A finals de la setmana passada vam analitzar Grifols i dèiem allò que que poc dura l'alegria a casa del pobre fent referència al fet que el buit alcista de la sessió de l'11 de juny (quan llavors el títol va arribar a pujar un 15% durant la sessió) s'havia tancat/anul·lat en un parpelleig. Aquest resistència no ha pogut ser tancada a la primera. Dit això, les pujades d'aquest dimecres (bastant tímides per cert) no volen dir res. Però la realitat és que tot seguirà igual mentre el valor no sigui capaç de saltar per sobre de la resistència dels 26 euros com a xifra rodona.

El que ens està dient el preu és que té una important zona de control (resistència) en el rang dels 25,60-25,95 euros: els màxims de gener i d'aquest mes. D'aquí que diguem que per sobre dels 26 euros en preus de tancament, i si és en espelmes setmanals millor que millor, podrem parlar d'un abans i un després en el valor. Doncs des d'aquest moment tindríem un potencial 'cap i espatlles' invertit. Però ara mateix no tenim res, absolutament res.

grf300621
Gràfic diari de Grifols

Noticias relacionadas

contador