ep grifols
GRIFOLS - Archivo

Aquest dimecres vam analitzar el valor i en dèiem, que el teníem just a nivells de suport. Omplint íntegrament l'imponent buit alcista de la sessió de l'11 de juny als 22,37 euros.

  • 8,62€
  • -2,45%
Análisis Técnico
S1
21.15
S2
23.92
R1
25.94
R2
25.94
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Les fortes pujades del dia 11, superiors al 15%, es van produir a base de la notícia sobre el fracàs de Vertex Pharmaceuticals en un dels seus medicaments, cosa que al seu torn provocava fortes pèrdues per a la farmacèutica nord-americana. Automàticament, el buit alcista dels 22,37 euros (preu de tancament de la sessió prèvia) passava a actuar com a suport convertint-se en un buit alcista rellevant. Aquest tipus de buits acostumen a ser emplenats totalment o parcialment abans de seguir escalant posicions, però en el cas que ens ocupa aquest s'ha tancat o el que és el mateix anul·lat. I el que en el seu moment era un senyal de fortalesa ara es converteix en debilitat. No és normal que aquest tipus de buits es tanqui de manera tan ràpida. Però aquí està, totalment tancat.

Arribats a aquest punt, ara el següent suport el tenim als mínims d'aquest mes (21,40) i com a resistència principal, encara que molt allunyada dels nivells actuals i per tant poc o gens operativa, la zona dels 25,90 -26 euros.

grf240621
Gràfic diari de Grifols

Noticias relacionadas

contador