ep recursgrifols
GRIFOLS - Archivo
5,78€
  • 0,07€
  • 1,14%

Grifols es troba en un moment de mercat d'allò més interessant, a les portes de la zona de resistència que li confereix la part superior d'un gran triangle.

Grifols és, al meu entendre, un dels valors més interessants en el moment actual. Primer, perquè presenta una impecable tendència alcista de fons (o primària) des de 2014. De fet, des de llavors el preu està encaixat dins d'un impecable canal alcista. A més de la MM200 setmanal, que també ho està fent molt bé com a suport de llarg termini. Finalment, aquest presenta un impecable triangle (màxims decreixents i mínims creixents) des de començaments de 2018. I el que podem veure és com el preu es troba a les portes de l'important zona de resistència que li confereix la part alta del canal: ara als aproximadament 25 euros.

En qualsevol cas, no cal avançar-se als esdeveniments. No fos cas que toqui la part alta del triangle i se'ns vingui a baix, a la base de la figura. Cal esperar que sigui al preu el que ens confirmi què vol fer i quan. Cal esperar que aquest confirmi en preus de tancament setmanals, preferiblement amb comoditat.

grifols190619
Gràfic setmanal de Grifols des de finals de 2013

Noticias relacionadas

contador