ep grifols 20181029180803
GRIFOLS - Archivo

Grifols ha guanyat un 20,4% menys durant el primer trimestre del 2019. La biofarmacèutica ho atribueix a "les despeses no recurrents lligats a transaccions corporatives i a majors despeses financeres derivades de l'evolució dels tipus d'interès i del canvi de normativa comptable".

  • 8,42€
  • 0,53%

La companyia ha destacat el creixement dels seus ingressos trimestrals (+13%) fins als 1.157 milions d'euros i "ha confirmat la sòlida evolució de la seva activitat operativa".

Grifols ha destacat, a més, "el creixement de la divisió Bioscience amb un augment de les vendes del +13,4% fins als 916 milions d'euros per l'avanç de les immunoglobulines als Estats Units i Europa, principalment". La biofarmacèutica subratlla també que "els ingressos de Diagnostic es mantenen estables als 166 milions d'euros".

El marge brut respecte al quart triemstre de 2018 "ha millorat", cosa que permet "augmentar les inversions destinades a R+D+I i als propers llançaments comercials". Al seu torn, l'EBITDA ha augmentat un 2,7% fins als 306 milions d'euros.

L'empresa afirma que "els resultats addicionals de l'assaig AMBAR contra l'Alzheimer presentats demostren que els pacients lleus i moderats milloren després del tractament" i recorda "l'aliança estratègica amb Shanghai RAAS que impulsarà la venda d'hemoderivats i solucions de diagnòstic transfusional a la Xina".

Noticias relacionadas

contador