ep grifols presenta noves dadesleficciaseu assaig clinic per tractar lalzheimer
GRIFOLS - Archivo
5,96€
  • 0,25€
  • 4,29%

Deutsche Bank ha rebaixat el preu objectiu de Grifols. El banc alemany ha retallat aquesta xifra des dels 25 euros fins als 24 euros per acció, des dels nivells de 23,89 euros en què cotitzava la farmacèutica espanyola. A més, reitera la seva recomanació de 'mantenir'.

Deutsche reconeix que les expectatives de la companyia després del seu Investor Day es passen d'optimistes malgrat la "imatge positiva" que va donar Grifols sobre el potencial de creixement de les seves divisions de Biociència i Hospitals.

El banc sosté que "Grifols sembla ben posicionada per beneficiar-se del seu actual negoci de immunoglobulines", però castiga la companyia per "la seva falta d'objectius cosa que resta visibilitat als seus actuals projeccions".

Grifols va celebrar el seu Dia de l'inversor el 6 de juny a Carolina del Nord. Els experts de Berenberg van publicar llavors un informe en què expliquen la bona impressió que es van endur de la trobada.

"El missatge general va ser que, després d'un període de grans inversions en persones, processos, solucions i innovació, tot està, o aviat estarà, a punt per al pròxim capítol de creixement en Grifols", van explicar des de la companyia. "Tot el que la companyia necessita ara és executar bé", afegeixen.

Berebeng va reconèixer que el creixement dels guanys de Grifols ha estat "indubtablement deslluït" durant els últims anys. Malgrat això, afirma que "definitivament, ens hem anat amb la impressió que la següent etapa de creixement és imminent".

Noticias relacionadas

contador