ep archivo   parque solar de grenergy
GRENERGY - Archivo

Una directriu alcista no és ni més ni menys que una recta suport, una recta d'acceleració dels preus on cada vegada que el subjacent cau aconsegueix entrar diners en el mercat. En aquest punt la demanda és més gran que l'oferta i per tant el preu reacciona a l'alça i aquí rebota.

  • 25,95€
  • 2,98%
Análisis Técnico
S1
26.55
S2
33.85
R1
45
R2
45
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Aquesta recta suport es caracteritza per construir sempre mínims creixents i hem d'exigir-li que, com a mínim, hi presenti tres punts de suport o de tangència. I això és el que tenim davant, una impecable recta suport (dinàmica) que uneix tots i cada un dels successius mínims creixents des de principis de 2018 i que en el moment actual passa pels mínims de les últimes setmanes. Ja voldria qualsevol altra companyia del sector presentar l'aspecte tècnic d'aquest títol. Moltes d'elles estan jugant durant els últims temps amb foc, com és el cas de Solaria.

Al més curt termini el tenim, a més, atacant la resistència que presenta als màxims de juny (33,85). Per sobre, pot dir-se que té el camí lliure fins als màxims anuals i històrics als 45 euros. Això és un 40% per sobre dels actuals nivells de preu. Per tant a dia d'avui segueix sent un clar mantenir en cartera sense cap tipus de problema.

gre210921
Gràfic setmanal de Grenergy

Noticias relacionadas

contador