ep archivo   piscina de fluidra 20210901090204
FLUIDRA - Archivo

Sempre que sembla que Fluidra vol iniciar una fase correctiva (fase de reacció) salta alguna notícia al mercat que el fa girar-se amb violència a l'alça i el fa pujar fins a batre els màxims de tots els temps.

  • 19,93€
  • 1,37%
Análisis Técnico
S1
32.55
S2
37.55
R1
40
R2
40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un cop més tenim els títols de Fluidra marcant nous màxims de tots els temps i això que no fa moltes sessions semblava voler perforar, encara que per la mínima, la directriu alcista primària o principal. No obstant això, durant la sessió posterior el valor tornava a pujar amb força col·locant ràpidament per sobre. Això és el que observaríem en un gràfic diari, però si ho fem setmanal, el preu ens diu una altra cosa. I ja sabeu que un servidor és un total convençut de les espelmes setmanals, ja que d'alguna manera ens eliminen el soroll del dia a dia.

El cas és que al gràfic setmanal que tenim davant podem apreciar com el valor l'únic que ha fet ha estat buscar suport un cop més a la directriu alcista primària o de fons. De manera que el que tenim davant són, com a mínim, cinc punts de suport o de tangència en aquesta recta suport o recta d'acceleració. Suport creixent. De la qual cosa podem deduir també que mentre no tinguem un tancament setmanal per sota del mínim de l'espelma setmanal prèvia, aquí no ha passat res.

flu070921
Gràfic setmanal de Fluidra

Noticias relacionadas

contador