ep archivo   piscina de fluidra 20210324083006
FLUIDRA - Archivo

Sense senyals de baixar el ritme. Així titula Berenberg la seva última anàlisi sobre Fluidra, cotitzada espanyola davant la qual ja s'ha inclinat Citi aquest mateix dimecres. En aquest cas, l'alemanya eleva el seu preu objectiu, des dels 35 fins als 41 euros per acció.

  • 18,99€
  • -1,09%

"El segon trimestre ha estat un altre gran creixement per Fluidra, amb un +43,3% de vendes orgàniques interanual", destaquen els experts de Berenberg.

"La companyia ha tornat a elevar les seves previsions per la resta de l'any, cosa que implica un creixement del 20% de la seva facturació a nivell interanual", postil·len. "L'escassa reacció de la seva cotització després dels resultats trimestrals deixa les seves accions amb un preu molt atractiu".

"El grup ha incrementat les seves previsions de creixement d'ingressos i marges per 2021 reflectint la sòlida recuperació que està experimentant", argumentaven per la seva banda els experts de Citi, que van elevar les previsions i el preu objectiu de Fluidra fins als 40,40 euros.

"A més de les seves últimes adquisicions", recorden els seus analistes. "Veiem aquestes noves previsions com raonablement assequibles", afirmen a continuació. "Motiu pel qual elevem el nostre preu objectiu i mantenim la nostra recomanació positiva del títol", conclouen.

Noticias relacionadas

contador