ep archivo   piscina de fluidra 20210730090105
FLUIDRA - Archivo

Fluidra Holdco North America, filial íntegrament participada de forma indirecta per Fluidra, ha subscrit un contracte de compravenda d'accions en virtut del qual ha adquirit el 100% del capital social de la societat de nacionalitat nord-americana SRS.

  • 23,30€
  • 7,27%

SRS és una empresa amb seu a Oregon i considerada un fabricant líder mundial especialitzat en material exterior de piscines comercials i residencials. SRS té instal·lacions de fabricació en diverses ubicacions als Estats Units i Austràlia. Els seus productes compten amb el suport de distribuïdors a tot el món, especialment als Estats Units, Austràlia, Canadà i Europa. La seva cartera de productes és extensa i inclou pòdiums de sortida, baranes, escales, tobogans, trampolins, elevadors que compleixen amb la normativa ADA, sistemes de parets mòbils, cobertes tèrmiques i mobiliari per a piscines, ha explicat Fluidra en una nota.

L'adquisició s'ha valorat en 240 milions de dòlars nord-americans que han estat totalment pagats al tancament amb les línies d'efectiu i deute existents de Fluidra. L'operació inclou també un mecanisme d'ajust estàndard per capital circulant net per compensar la fluctuació del circulant.

Amb aquesta operació, s'espera un increment en el Benefici de Caixa Net de Fluidra des de l'inici. Així mateix, com a conseqüència de la "positiva" contribució esperada per l'adquisició de SRS, la societat torna a elevar les seves previsions per a 2021 de la següent manera: increment de vendes del 35-40% al 37-42%; el marge EBITDA roman entre 25% i 25,5%; el creixement del benefici de caixa net per acció (EPS) augmenta del 80%-90% al 83-93%.

Noticias relacionadas

contador