ep el presidente de telefonica jose maria alvarez-pallete en la junta general de accionistas de 2019
TELEFÓNICA - Archivo
4,14€
  • 0,05€
  • 1,10%

Tot i les importants pujades d'aquest dimarts tot segueix exactament igual en els títols de la nostra operadora. Per res podem parlar d'un canvi de tendència.

Análisis Técnico
S1
5.70
S2
6.40
R1
7.05
R2
7.05
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Doncs sí, Telefónica va pujar amb força aquest dimarts (gairebé un 4% amunt), però des del punt de vista de l'anàlisi tècnica de moment res, absolutament res ha canviant dins del que és la tendència baixista de fons o primària. Una altra cosa serà si, almenys, és capaç de saltar per sobre de la resistència que presenta als aprox. 6,40 euros. Diguem que per sobre d'aquest últim nivell tindrem un primer senyal de fortalesa de curt termini, però poc més. Per sota, per la banda dels suports, tenim els 5,98 euros i els mínims de 2019 als 5,70 euros.

tef1290120
Gràfic diari de Telefónica durant

Per poder veure les zones de control claus recorrerem el gràfic setmanal de llarg termini, on es pot observar com n'és d'impecable la recta directriu baixista de la qual hem parlant en nombroses ocasions durant els últims temps i que passa en aquest moment pels aproximadament 6,80-6,85 euros. És suficient amb superar la directriu baixista? Doncs, no. Fer-ho seria un primer avís a navegants que alguna cosa podria començar a estar canviant, però no seria la confirmació definitiva. Per a això necessitem que el títol confirmi en espelmes setmanals i en preus de tancament per sobre dels màxims d'octubre als 7,05 euros (ajustada la sèrie de preus als dividends repartits).

tef2290120
Gràfic setmanal de Telefónica des d'octubre de 2014

Noticias relacionadas

contador