arcelormittal depasse les attentes au premier trimestre apres un debut d annee tres positif

ArcelorMittal, el fabricant d'acer més gran del món, va registrar un benefici net de 4.621 milions milions de dòlars al tercer trimestre, el nivell més alt des del 2008 i enfront dels 4.000 milions del segon trimestre d'aquest any i les pèrdues de 261 milions del mateix període de fa un any.

  • 24,31€
  • -0,12%
Análisis Técnico
S1
24.10
S2
30
R1
41
R2
41
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

A veure amb què ens sorprèn ArcelorMittal durant la sessió d'aquest dijous després de confessar-se davant del mercat. Ja sabem que amb aquest valor tot és possible, és capaç del millor i del pitjor i amb ell mai no és el que sembla. Cal esperar que es mogui amb força el dia d'avui, però cap a on? En qualsevol cas, el que és realment important és que la resistència que cal batre la trobem al nivell dels 30 euros: els màxims de gener de 2013, gener de 2014, gener i maig de 2018 i agost d'aquest any. No cal adonar-se que parlem d'un nivell de resistència clau, decisiu.

O el que és el mateix, per sobre dels 30 euros amb comoditat i en espelmes setmanals (fins i tot mensuals per allò de tenir més seguretat, ja que amb aquest valor mai se sap) s'activaria un fort senyal de compra en el gegant de l'acer a mitjà i llarg termini. Tant que des d'aquell moment podríem parlar de la confirmació d'una àmplia figura de tornada a l'alça a llarg termini, amb les implicacions alcistes importants que això tindria per al valor.

mts111121
Gràfic mensual d'ArcelorMittal

Noticias relacionadas

contador