ep archivo   sede de faes farma
FAES FARMA - Archivo

Faes Farma és un valor que s'està movent lateralment des de fa més d'un any, dins d'un rang de preus que a poc a poc sembla estrènyer-se. Però sí, si cal llançar-se a la piscina ha de ser ara.

  • 3,41€
  • 0,74%
Análisis Técnico
S1
3
S2
3.45
R1
3.91
R2
3.91
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

He de reconèixer que Faes Farma no és un valor que segueixi de forma estreta, ja que és un títol que en línies generals és força avorrit, bastant pesat en els seus moviments. Però és cert que si cal intentar-ho, ha de ser ara, amb una ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota del suport dels 3,20 euros. L'últim mínim creixent que al mateix temps suposa el tercer punt de suport o de tangència a la recta suport que uneix els mínims creixents de març i octubre de 2020. Després mentre no perfori els 3,20 euros, endavant amb els llargs.

Amb quins objectius de pujada? Doncs realment no hi ha res important fins a la zona dels 3,90-3,95 euros: els màxims de maig de 2020 i de gener d'aquest. Coincidint, a més, amb el buit baixista setmanal dels 3,91 euros. Buit que s'ha emplenat en la seva totalitat en alguna ocasió, però que no s'ha tancat o el que és el mateix anul·lat. Cap a aquí és on apuntaria el potencial rebot que s'estaria coent en aquest moment.

fae210921
Gràfic diari de Faes

Noticias relacionadas

contador