ep archivo - faes farma
FAES FARMA - Archivo

Faes Farma va registrar un benefici net de 47,2 milions d'euros durant el primer semestre d'aquest any, xifra que suposa un increment del 3,5% respecte al mateix període del l'exercici anterior, segons ha informat la companyia. D'aquesta manera, gràcies a l'exercici de control de costos, a les menors amortitzacions i a la bona gestió financera, aconsegueix tancar amb una xifra rècord semestral en termes de resultat final.

  • 3,17€
  • 0,32%

Entre gener i juny, la xifra de negoci es va situar en 192.200.000 d'euros, xifra que significa una retallada del 4,5% sobre el mateix període de l'any precedent, a causa, fonamentalment, de la reducció del subministrament d'API bilastina als principals socis internacionals, especialment a Taiho al Japó, com a conseqüència de l'apilament de matèria primera acumulat pel client el 2020.

El resultat brut d'explotació (Ebitda), per la seva banda, va arribar als 62,9 milions d'euros, un 6,1% menys, mentre que el resultat net d'explotació (Ebit) va arribar als 55,3 milions, un 1% inferior al d'un any abans.

Al tancament d'aquest semestre, la liquiditat es xifra en una quantitat pròxima als 66 milions d'euros, que permet, segons la companyia, seguir amb inversions orgàniques i l'estudi de possibles nous moviments en altres mercats o productes d'interès.

Noticias relacionadas

contador