ep archivo   sede de faes farma
FAES FARMA - Archivo

Faes Farma ha signat la llicència del seu producte estrella bilastina a la companyia Hikma Specialty USA per als Estats Units.

  • 3,15€
  • -0,32%

Segons l'acord, Hikma actuarà com a agent de Faes Farma en la tramitació de la sol·licitud de registre al país i, eventualment superada l'aprovació, n'assumirà la promoció i comercialització.

En virtut d'aquest acord Faes rebrà pagaments a la firma per un valor net de 3,5 milions de dòlars, royalties de doble dígit i diversos pagaments per fites (aprovació, llançament i fites de vendes).

Hikma és actualment llicenciatari de Faes Farma per bilastina en 15 països a l'Orient Mitjà i Àfrica. Als Estats Units, amb més de 2.000 treballadors, té una notable presència en medicaments innovadors de marca, així com en injectables i genèrics.

Amb un valor de 324 milions d'euros, els Estats Units és el tercer més gran mercat d'antihistamínics del món, després del Japó (913 milions d'euros) i la Xina (339 milions d'euros), (IQVIA, 2020).

Aquesta signatura suposa un nou impuls al negoci de bilastina i permet al final completar la geografia de les llicències de bilastina a pràcticament tots els principals territoris del món.

Noticias relacionadas

contador