la maison blanche reproche a facebook du laxisme sur la desinformation liee au covid

També coneguda com l'MM200 és un indicador tècnic que s'utilitza per identificar tendències a llarg termini i sol funcionar bastant bé com un indicador de tendència, de manera que ens està dient que un subjacent (el que sigui) es troba en una tendència alcista de fons quan la sèrie de preus cotitza per sobre d'aquesta.

  • 485,58$
  • -1,68%
Análisis Técnico
S1
304
S2
341.88
R1
357.48
R2
357.48
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La mitjana es calcula sumant els preus de tancament de les últimes 200 observacions del subjacent en qüestió i dividint el resultat per 200. L'experiència m'ha demostrat en nombroses ocasions que aquest indicador pot generar senyals erràtics (soroll) tant a l'alça com a la baixa. En altres actua molt bé com a suport o resistència segons sigui el cas. Diguem que és un indicador que està bé per donar-nos una informació ràpida sobre quina és la tendència de fons del subjacent que volem analitzar. Però aquesta no és infal·lible, en absolut.

De manera que el que tenim en aquest moment en Facebook és un rebot, al tick, des de l'MM200 que passa en aquest moment per la zona dels 319 dòlars. I on els mínims d'octubre aconsegueixen rebotar, almenys de moment, des d'aquesta mitjana. De manera que, a molt curt termini, se'ns obre una petita finestra de trading pel costat llarg o alcista als nivells actuals de preu amb ordre de prou pèrdues en preus del tancament per sota dels 317,37 dòlars. I com a primera resistència tenim l'imponent buit baixista de divendres als 341,88 dòlars. Ja veurem si la mitjana mòbil de 200 sessions aconsegueix sostenir el preu o ha estat un simple rebot (fase de reacció) per continuar perdent posicions.

fb251021
Gràfic diari de Facebook

Noticias relacionadas

contador