la maison blanche reproche a facebook du laxisme sur la desinformation liee au covid

Des de principis del mes de març els títols de Facebook presenten una impecable estructura alcista, construint impecables mínims i màxims creixents.

  • 441,38$
  • -10,56%
Análisis Técnico
S1
334
S2
375
R1
400
R2
400
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Facebook, la xarxa social més gran del planeta, es confessa davant el mercat aquest dimecres al tancament de Wall Street. I ho fa amb la cotització en màxims de tots els temps. Es diu que una acció o qualsevol altre actiu subjacent està en pujada lliure, o en màxims de tots els temps, quan el preu puja amb força i acaba vencent la resistència que té als màxims històrics.

Aquells valors que es troben en pujada lliure acostumen a patir importants pujades, ja que no hi ha resistències identificables excepte les establerts pels números rodons o les resistències dinàmiques creixents que de vegades ens acaben dibuixant els preus. Però sí que té suports, i el més immediat el tenim al recent buit alcista dels 351,23 dòlars. No seria estrany que en qualsevol moment, qui sap si amb l'excusa dels resultats, el valor pugui iniciar una correcció que el porti a omplir parcialment o totalment el buit alcista al qual hem fet referència.

fb280722
Gràfc diari de Facebook
contador