ep archivo   edificio de la sede de bbva en madrid conocido como la vela a 22 de abril de 2021 en
Isabel Infantes - Europa Press - Archivo

Si ens fixem en els cinc valors que més pugen de l'IBEX l'any tres són bancs: Sabadell (+70%), Bankinter (+54%) i BBVA (+40%). A més l'entitat basca puja un 15% més del que ho fa l'entitat càntabra (+25%).

  • 10,62€
  • 0,62%
Análisis Técnico
S1
4.85
S2
6
R1
6.75
R2
6.75
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir-hi, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc. Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negativa i en la qual cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda i per això els preus cauen.

I això és el que tenim en els títols de BBVA. Una impecable directriu baixista que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des dels màxims històrics de febrer de 2007, als 9,55 euros (ajustada la sèrie de preus a tots els dividends repartits al llarg de la història, així com les ampliacions de capital dutes a terme). Recta resistència dinàmica que té sis punts de tangència i que en aquest moment passa per la zona dels aproximadament 6 euros. Aquí és on sembla que es pot lliurar la mare de totes les batalles.

bbva140921

Gràfic setmanal de BBVA

Noticias relacionadas

contador