ep archivo   iag realiza un pedido de aviones para ba
AVIÓN B777-9 - Archivo

Estem dient que és la sisena ocasió en què el preu s'ha girat a la baixa des de la important resistència dinàmica que li confereix la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des del març del 2021.

IAG

  • 2,11€
  • -0,19%
Análisis Técnico
S2
1.8825
R1
2.1360
R2
2.1360
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

IAG és probablement el valor més volàtil en els darrers dos anys, des de l'inici de la pandèmia. Per bé i per mal, encara que gairebé sempre més per a les segones. Just a mitjans de febrer semblava voler atacar la important resistència que li conferia la directriu baixista, la resistència dinàmica que uneix tots i cadascun dels màxims decreixents des del març de l'any passat. I, dilatacions puntuals a part, s'hi tornava a frenar en sec.

De manera que el que tenim és una impecable resistència, amb sis-set punts de tangència que passa en aquest moment per la zona dels 2,05 euros. Encara que la resistència real és als màxims de febrer als 2,1360 euros. Per sota, pel costat dels suports, o molt canvien les coses o em temo que comprovarà novament la fortalesa del suport que té en els mínims de desembre: els 1,46 euros.

iag020322
Gràfic diari d'IAG

Noticias relacionadas

contador