enagas portada
13,77€
  • 0,07€
  • 0,51%

Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica el títol cotitza a nivells de suport molt interessants. Estem davant el típic "ara o mai" al qual, de vegades, fem referència.

Les caigudes de les últimes dues setmanes han portat els títols d'Enagás a l'important zona de suport, abans resistència, dels 25,5 euros. Aquest nivell de preus va actuar com a resistència el desembre i el febrer i ara ho pot fer com a suport. Estaríem parlant d'un potencial retrocés temporal als anteriors màxims històrics, ara suport. A més, podem observar com el títol presenta un impecable canal alcista des dels mínims d'octubre. Des de llavors tenim mínims i màxims creixents i aquests es troben dins d'un canal alcista "de manual".

El preu s'estaria recolzant en el suport de nou a la base del canal, per definició suport, cosa que fa que l'equació rendibilitat-risc sigui òptima pel costat llarg o alcista just en aquest moment, ja que tenim el preu en plena zona de suport. Cosa que deixa la porta oberta al fet que aquest es reestructuri de nou a l'alça en qualsevol moment, amb objectiu en els màxims històrics i, per sobre, la part superior del canal.

enagas080419
Gráfico diario de Enagás desde febrero de 2018

Noticias relacionadas

contador