platacb1

De nou l'or i la plata recuperen el tons muscular i en el cas del 'germà menor' de l'or aquest sembla decidit a atacar la important resistència dels 30 dòlars.

  • 2.192,70$
  • 0,59%
  • 24,51$
  • -1,25%
Análisis Técnico
S1
22
S2
30
R1
35.30
R2
35.30
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El triangle ascendent és una pauta d'implicacions alcistes, de continuació de tendència. Es caracteritza perquè el costat superior és horitzontal mentre que el costat inferior és una diagonal alcista que actua de suport. La figura es considerarà vàlida si el preu toca com a mínim tres vegades la línia de suport i dues vegades la línia de resistència (o com a mínim dues vegades la línia de suport i tres vegades la línia de resistència).

El període de desenvolupament d'aquest tipus de triangles sol durar d'un a tres mesos. El volum de negoci tendeix a anar reduint-se a mesura que els preus s'acosten al vèrtex. Generalment el volum augmenta de manera important en produir la fuita alcista. La ruptura o fuita sol produir entre la meitat i les 3/4 de la longitud del triangle. Pel que fa a l'objectiu de pujada de la figura una primera aproximació és l'amplada del triangle projectat a l'alça des del punt de ruptura de la resistència horitzontal.

És a dir, en teoria per sobre de la resistència dels 30 dòlars s'activarà un important senyal de compra a mitjà i llarg termini en la plata. Tant que no es pot descartar que, amb les seves correccions contra tendència, aquest ataqui els màxims històrics: la zona dels 50 dòlars/unça que va aconseguir el 2011.

xag180521
Gráfico diario de la onza de plata

Noticias relacionadas

contador