petroleo barriles portada

L'any ha començat amb els inversors molt pendents de la geopolítica, i més concretament dels plans de Rússia respecte al Kazakhstan, sense oblidar la preocupació sobre el que pensa fer a Ucraïna, preocupació que ja era dominant a finals de l'any passat.

Análisis Técnico
S1
73.34
S2
80.70
R1
85.41
R2
85.41
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La decisió de Vladimir Putin d'enviar ajuda al Kazakhstan per reprimir les violentes protestes antigovernamentals que han deixat desenes de morts afegeix incertesa sobre els passos que està fent el president fora de Rússia i les seves intencions. I ja sabem que aquest tipus de crisi sempre fan pujar el preu del petroli.

Tècnicament, aquest s'ha donat suport recentment al suport (abans resistència) dels aproximadament 75 dòlars/barril. I si res no ho impedeix, cosa que no sembla, tot suggereix que aquest pot atacar ben aviat els màxims de l'any passat als 85,41 dòlars (els màxims d'octubre). És clar, amb el permís de la resistència intermèdia que presenta al buit baixista dels 80,70 dòlars. I per sobre dels màxims del 2021 ja no hi ha res fins a la zona dels aproximadament 90 dòlars.

wti100122
Gràfic diari - WTI Crude Futures Continuous

Noticias relacionadas

contador