ep valores del ibex 35 en la bolsa de madrid espana a 10 de noviembre de 2020
Eduardo Parra - Europa Press

El nostre selectiu acumula una pujada del 16% aquestes últimes sis sessions, la qual cosa li situa a les portes d'importants nivells de resistència.

  • 10.633,90
  • 1,02%
Análisis Técnico
S1
7600
S2
8000
R1
8375
R2
8375
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Aquest dilluns l'Ibex va cotitzar durant molt de temps per sobre de la resistència dels 8.000 punts, els màxims del rebot del mes de juny, però va acabar tancant per sota. És a dir, de moment no ha pogut amb aquesta resistència. Per damunt en tenim una altra de molta més envergadura al buit baixista setmanal de mitjan març, els 8.375 punts, coincidint aproximadament amb un ajust/reculada del 61,8% de tota la gran caiguda des dels màxims de principis d'any. Dit això i malgrat la violència del rebot, que s'ha vist a totes les borses mundials, sobretot a les del Vell Continent, l'Ibex continua immers dins d'una clara tendència baixista de fons, o primària.

Això no és incompatible en absolut amb els violents rebots dels últims dies. Quan tenim el Dax i l'S&P 500 a punt de marcar nous màxims de tots els temps, nosaltres encara cotitzem a un 26% dels màxims de l'any (10.100). I com a gran resistència tenim el 'gap' setmanal dels 8.375 punts. L'experiència em diu que aquest tipus de buits gairebé no mai es tanquen a la primera, sinó que s'emplenen totalment o parcialment, però no se solen anul·lar. El preu sol corregir després d'haver emplenat part del buit, i després fa un nou intent d'anul·lar-lo, que és quan la probabilitat de tancar-lo sol ser més alta. Per això vaig dir fa poc que dubto que aquest buit es tanqui a la primera ocasió que se'ns presenti.

ibex171120
Gráfico semanal del Ibex

Noticias relacionadas

contador