grifols portada edificio junta

Grifols és un valor sense tendència. De tant en tant experimenta algun ral·li a la calor de les notícies que es coneixen al mercat, però la veritat és que a dia d'avui al final totes queden en res.

  • 8,39€
  • 3,71%
Análisis Técnico
S1
18.87
S2
22.64
R1
25.94
R2
25.94
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Ja estem més que acostumats que Grifols rebota amb força durant algunes sessions després de conèixer determinades notícies que, puntualment, el fan pujar amb força. Però per la mateixa raó que se'ns puja, després s'acaba desinflant gairebé amb la mateixa verticalitat amb la qual puja durant els rebots. De manera que el que tenim és un ampli i erràtic moviment lateral des d'octubre de 2020. Des de fa un any.

Figura de tornada a l'alça a mitjà i de llarg termini no tenim, ni tampoc se l'espera. Aquesta es prendrà el seu temps quan arribi el moment. L'únic que tenim és que, després de les últimes caigudes, el valor s'està acostant, de nou, a l'important suport que té als mínims de setembre (19,54) i per sota dels mínims de març de 2021 als 18,87 euros. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim els màxims de setembre als 22,64 euros i per sobre, la zona de control dels aproximadament 26 euros. Realment, a dia d'avui, només podem parlar de tenir figura de volta per sobre dels 26 euros. I tot el que succeeixi dins el rang de preus entre els 19 i els 26 euros no té implicacions tècniques de cap tipus.

grf111021
Gràfic diari de Grifols

Noticias relacionadas

contador