ep archivo   fbrica de grifols a parets del valls barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

Citi ha elevat la seva recomanació de Grifols fins a comprar i el seu preu objectiu es manté als 30 euros per acció, anticipant bones pujades en els títols de la farmacèutica catalana.

  • 8,39€
  • 3,71%

"Hem estat prudents durant 18 mesos", reconeixen els experts del banc dels EUA, que durant any i mig han mantingut el consell de neutral sobre les accions de la cotitzada de l'IBEX 35.

"Ara valorem millor l'equació rendibilitat-risc", postil·len, escudant-se en arguments per creure en la catalana com "l'enfortiment del seu negoci plasmàtic als EUA, la millora inorgànica dels seus subministraments i el creixement dels seus ingressos i Ebitda".

Grifols puja precisament en borsa aquest dimecres després de tancar la seva emissió de bons de 2.000 milions per tancar la compra de Biotest, operació a la qual els experts de Citi també fan referència.

"L'emissió, iniciada el 27 de setembre de 2021, s'ha tancat en temps rècord a causa de la bona acceptació que ha tingut entre els inversors financers, que entenen i valoren positivament l'oportunitat única i transformacional que suposa per a Grifols la inversió en Biotest. Així mateix, es confirma la confiança del mercat en el model de negoci de Grifols", ha afirmat la farmacèutica catalana.

Noticias relacionadas

contador