ep turismo- el 54 de los europeos espera viajar antes de finales de julio segun la comision europea
Jesús Hellín - Europa Press

El que tenim al davant és una gran figura de volta en doble sòl amb el seu corresponent retrocés temporal a la clavicular de la formació.

  • 6,18€
  • -0,48%
Análisis Técnico
S2
4.99
R1
5.46
R2
5.46
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

eDreams Odigeo acaba de presentar els seus resultats corresponents als nou primers mesos del seu exercici fiscal (de l'1 d'abril de 2020 al 31 de març de 2021). Durant aquest període la companyia ha registrat pèrdues de 69,6 milions d'euros, davant el benefici net de 29,4 milions registrat durant el mateix període de l'any anterior.

Tècnicament, el que tenim davant del gràfic setmanal d'eDreams és el que es coneix com un doble sòl. Formació d'importants implicacions alcistes per al preu. Però és que també podem observar un suport (retrocés temporal) a la nova zona de suport, abans resistència, dels 3,55 euros. Si ens creiem la formació, la projecció mínima teòrica de pujada apunta a nivells de preu per sobre dels set euros. Nivell que coincideix pràcticament amb el que seria la part alta (resistència també) del canal alcista pel qual s'està desplaçant el títol des de finals de 2014.

edr250221
Gràfic setmanal d'eDreams

Noticias relacionadas

contador