fridman dia supermercado portada

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 0,79%

La perforació de la base del triangle (suport) és un nou senyal de debilitat que deixa la porta oberta que el títol pugui iniciar una nova 'fuetada' baixista.

Només obrir les portes el mercat, els títols de DIA acaben de marcar un nou mínim històric als 0,5802 euros (de moment). Del al qual cosa es dedueix amb facilitat que aquest cotitza, com no pot ser d'altra manera, en 'caiguda lliure' absoluta. No hi ha suports de cap tipus que valguin. Cosa que no és impediment perquè al molt curt termini experimenti algun rebot cap a la nova zona de resistència, abans suport, que presenta a la base de l'antic triangle: els aproximadament 0,66 euros.

En qualsevol cas, rebots puntuals a part, no hi ha cap motiu per prendre posicions en un títol que no pot ser més baixista. I tant és quant reboti, si ho fa, perquè seguirà sent baixista. Recordeu que fa ja molt de temps que aquest títol va deixar d'agradar-nos i la veritat és que tot segueix igual. No hauríem d'entrar al mercat comprant debilitat. Al marge.

dia051218
Gràfic diari de DIA

Noticias relacionadas

contador