ep supermercado dia 20180710181701
Europa Press - Archivo

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 0,00%

Encara que el títol superés a l'alça el triangle i experimentés un important rebot de curt termini, la tendència de mitjà i de llarg termini seguiria intacta.

Abans de res no ens avancem als esdeveniments. El que tenim davant en DIA és un triangle, figura que es caracteritza per construir màxims decreixents i mínims creixents. Però també pot ser un 'banderí' de continuïtat de tendència, és a dir, baixista. En qualsevol cas, el que diu la teoria és que cal deixar que sigui el preu (sempre) el que ens digui què vol fer i quan. Avançar-se als moviments creient-se el més llest de la classe, a la llarga, sol portar més pèrdues que una altra cosa.

No hi ha dubte que la part superior del triangle, just on es troba ara, és zona de resistència. Mentre que la base és suport. Però les zones de control de veritat són la resistència dels 0,8584 euros (últim màxim decreixent) i per sota, el suport dels 0,6410 euros (últim mínim creixent). Només quan el preu salti per sobre un o altre costat tindrem el senyal del que, probablement, sigui el següent gran moviment de curt termini. I és clar, sempre dins d'una impecable tendència baixista de fons. Si finalment el títol trenqués a l'alça, no descartem un moviment cap a la zona dels 1,10-1,20 euros, que no és altra cosa que l'amplada del triangle.

Gràfic diari de DIA

Noticias relacionadas

contador