ep cajeros del banco santander en madrid espana a 19 de abril de 2020
Ricardo Rubio - Europa Press

El títol continua sent clarament baixista, perquè els màxims i mínims decreixents segueixen aquí, i d'aquesta manera no es pot pujar. No obstant això, sembla que el que tenim davant pot ser l'inici d'un rebot important.

  • 4,55€
  • -0,47%
Análisis Técnico
S1
1.50
S2
2.06
R1
2.20
R2
2.20
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Les recents caigudes dels títols del Banc Santander han deixat el títol a les portes del suport crític dels mínims de 2009, els 1,77 euros. Dit això, i després d'una obertura clarament a l'alça, l'Ibex i la resta d'índexs europeus han fet la volta, i ara cotitzen en números vermells. De manera que el Santander s'ha acostat a la zona de resistència que presenta a la part alta d'aquesta potencial falca baixista, la qual cosa ens reafirma en què encara no tenim la confirmació de res. És cert que el que tenim davant és, a priori, una falca baixista d'implicacions alcistes per al preu. Però en la mesura en què no se superi la resistència dels 2,06 euros en primera instància i, sobretot, els 2,20 euros, no ens refiarem dels moviments del títol. No ens creurem la figura d'implicacions alcistes.

D'altra banda, aquesta formació s'està construint a les portes de l'important suport que presenta als mínims de 2009, els 1,77 euros. El que vol dir que, en teoria, si cal fer un intent pel costat llarg, hauria de ser per aquesta zona. Però fins que el preu no salti amb força i a preus de tancament per sobre de la part superior d'aquesta falca baixista, no tindrem res, només un potencial escenari no confirmat avui dia.

san190520
Gráfico diario de Banco Santander

Noticias relacionadas

contador