broker portada dos

A continuació, donem resposta als valors pels quals més ens han preguntat aquest matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza Rovi, Duro Felguera, Amadeus, or, Cellnex, Faes, Grifols i el Santander.

  • 59,64€
  • 0,74%
  • 4,85€
  • 2,16%
  • 8,39€
  • 3,71%
Análisis Técnico

Benvolgut José María: Desitjaria que pogués analitzar la situació actual de laboratoris Rovi i com veu el seu futur a curt i mitjà termini. Estava en pujada lliure, però ara s'ha desinflat. Moltes gràcies. Atentament. JL.P.

Estimat inversor, bona tarda. Rovi és igual d'alcista ara que fa uns mesos. Simplement està drenant/ajustant proporcionalment les últimes pujades (fase de reacció). És més, sembla estar realitzant un simple ‘throw back’ cap als anteriors màxims històrics, abans resistència i ara suport. Però és que encara que corregís cap a la directriu alcista (i no dic que ho farà) continuaria sent un títol alcista en termes de mitjà i de llarg termini, que és el que realment hauria d'interessar-nos. Resumint, és un clar mantenir en cartera. Gràcies a vostè, una salutació.

rovi0209202
Gráfico semanal de Rovi

Bon dia. Podria indicar-nos si existeix una figura de banderola a les accions de Duro Felguera? Moltes gràcies. J.MB.

Benvolgut lector, bona tarda. Més que una banderola podem parlar d'una potencial formació de ‘bandera’ dels títols de Duro Felguera. De manera que el moviment lateral-baixista dels últims mesos vindrien a corregir/ajustar les importants pujades des dels mínims històrics que va marcar al març. La part alta d'aquest lateral, per definició resistència, passa en el moment actual pels 0,62 euros i la base del mateix (suport), pels 0,30-0,31 euros. I tot l'anterior dins d'una impecable tendència baixista de fons. Gràcies a vostè, una salutació.

mdf020920
Gráfico semanal de Duro Felguera

Hola, bon dia. Tinc Amadeus més o menys en preu. Després de tantes sotragades aquests últims mesos, no sé si sortir-ne i cercar una altra cosa. Com veu el valor? Si les mantinc, on col·locaria l'‘stop’? Gràcies i salutacions. A.S.

Estimat inversor, bona tarda. Amadeus és un dels títols més sensibles des que va començar la crisi, cosa lògica tenint en compte que el turisme segueix molt afectat avui dia. De manera que seguim sense figura de retorn i per tant la possibilitat de continuar corregint és un fet. Mentre no tanqui (anul·li) el buit baixista setmanal dels 55,94 euros no tindrem cap senyal de fortalesa dins de l'actual sèrie de preus i per tant les fortes pujades i baixades continuaran sent el pa de cada dia. Com a suport més important en aquest moment tenim l'últim mínim creixent de 40,70 euros. És important que aquest suport no es perfori si volem tenir l'esperança que el preu estigui tractant de construir algun tipus de sòl de mercat. Gràcies a vostè, una salutació.

ams020920
Gráfico semanal de Amadeus

Bon dia, Sr. José María. Fa uns mesos va fer una anàlisi de l'or, assenyalant que aviat arribaria a 1.920 euros, i vull felicitar-lo per això, ja està molt per damunt. Com continua veient a l'or a mitjà i llarg termini? Una salutació i moltes gràcies. A.LM.

Benvolguda lectora, bona tarda. Us convido a llegir aquí l'anàlisi que aquest dilluns vam fer sobre l'unça d'or. El ‘metall preciós’ continua sent impecablement alcista en aquest moment i les últimes caigudes no són ni més ni menys que un simple ‘throw back’ cap als anteriors màxims històrics, abans resistència i ara suport. Sense cap dubte estem abans un clar mantenir en cartera, o dit d'una altra manera, no tenim cap excusa per tancar les posicions alcistes amb l'or. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

oro020920
Gráfico semanal de la onza de oro

Bon dia. Ens agradaria entrar a preus atractius en Cellnex. Quina és la resistència a batre? D'altra banda, voldria que analitzés Faes i Grifols per entrar en el sector Pharma a mitjà termini. Mil Gràcies. J.T.

Estimat inversor, bona tarda. Cellnex és un títol al qual alguna vegada he descrit com 'avorridament alcista'. Puja de manera lenta, però continuada, sense deixar-nos clares zones de suport/resistència més enllà dels mínims/màxims creixents de curt termini. Continua sent un clar mantenir en cartera, amb un primer suport a l'últim mínim creixent (50,74) i per tant en la mesura en què aquest no es perfori, no tindrem el més mínim senyal de feblesa, ni tan sols a curt termini.

clnx020920
Gráfico diario de Cellnex

Quant a Faes Farma, és un valor que avui dia no té gens d'interès. El rebot fins als màxims d'abril es va esgotar després de drenar/corregir el 50% de la caiguda prèvia, i des de llavors el que tenim són màxims i mínims decreixents, i així és impossible que pugi. De fet, avui dia sembla més probable un retorn als mínims anuals (2,97-3 euros) que de superació de resistències. És un valor que no em diu res.

faes020920
Gráfico diario de Faes Farma

Finalment, quant a Grifols, és dels pocs valors que m'agraden en el moment actual. Sobretot, perquè, per fi, el tenim a nivells de suport d'allò més interessants, com és la base del canal alcista de mig-llarg termini. I com diu la teoria, a la base d'un canal en tot s'hi compra, no s'hi ven. O dit amb altres paraules, si hi ha un moment per llançar-se a la piscina és just ara, en plena zona de suport. És ara o mai. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

grf020920
Gráfico semanal de Grifols

Hola, bones. Tinc accions del Santander comprades a mitjan març en ple ‘crash’ a 2,60 euros. No sé si vendre-les a la mínima que hi guanyi alguna cosa o mantenir-les, ja que segons sembla molts analistes aposten pels bancs a aquests preus. Què li diu el gràfic? Salutacions i gràcies per tot el que ens ensenya amb les seves anàlisis. I.B.

Benvolgut lector, bona tarda. Primer de tot, us convido a llegir aquí l'anàlisi que aquest dimarts vam fer sobre l'entitat càntabra. Dit això, el Santander (igual que per exemple Telefónica) són valors especialment febles. De fet, l'entitat càntabra està atacant de nou l'important suport dels 1,77 euros. I corre el risc d'acabar perdent-lo al a la mínima, amb la possibilitat de buscar el següent gran suport que té a 1,5 euros (els mínims de 2002). Arribat el cas, encreuem els dits perquè no el perfori. De la mateixa manera, per sobre dels 2,60 euros tindríem una interessant figura de retorn d'implicacions alcistes. Gràcies a vostè, una salutació.

san0209202
Gráfico mensual de Banco Santander

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador